Eenmalige beveiligingscodes per e-mail

Body

Wanneer u de optie Beveiligingscode via e-mail inschakelt voor uw LogMeIn-account, ontvangt u elke keer dat u zich aanmeldt een e-mail met een beveiligingscode die u moet invoeren voordat u toegang tot uw account krijgt.

Opmerking: Deze functie moet niet worden verward met de codes voor tweeledige verificatie die u wellicht per e-mail ontvangt. Zie Tweeledige verificatie.

Beveiligingscodes via e-mail activeren voor uw LogMeIn-account:

1. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

De pagina Computers wordt weergegeven.
  2. Bovenaan de pagina klikt u op Instellingen > Extra beveiliging.

De pagina Extra beveiliging wordt weergegeven.
  3. Selecteer onder Extra beveiliging de optie Beveiligingscode via e-mail.
  4. Voer één e-mailadres in waarop u bij het aanmelden een code wilt ontvangen.

Tip: Let erop dat u ook vanaf mobiele apparaten toegang hebt tot deze e-mailaccount, zodat u de code altijd en overal direct kunt ontvangen.
  5. Klik op Opslaan.

Er wordt een testcode naar het opgegeven adres verzonden.
  6. Ga naar uw e-mailaccount en zoek de e-mail van LogMeIn.com Auto-Mailer met het onderwerp Testcode per e-mail: xxxx-xxxx.
  7. Typ de code uit de e-mail in het veld Testcode.

Elke code kan slechts één keer worden gebruikt.

De functie Beveiligingscode via e-mail is nu ingeschakeld.

De volgende keer dat u zich bij uw account aanmeldt, ontvangt u een e-mail van LogMeIn.com Auto-Mailer met het onderwerp Uw LogMeIn-beveiligingscode: xxxx-xxxx. Typ deze code in het veld Beveiligingscode op de LogMeIn-site, wanneer hierom wordt gevraagd.

Als u deze functie wilt deactiveren, gaat u naar de pagina Extra beveiliging en schakelt u de optie Beveiligingscode via e-mail uit. Sla de gewijzigde instellingen op.