Hoe het werkt

Body

LogMeIn is gespecialiseerd in toegang op afstand.

U hebt een droom.

U wilt op twee plaatsen tegelijkertijd zijn. U wilt uw computer, smartphone of tablet gebruiken om een computer te beheren die ergens anders staat.

Eén. Meld u aan voor een LogMeIn-ID

Ga naar LogMeIn.com en meld u aan voor een LogMeIn-ID. Volg de instructies op het scherm.

Twee. Installeer LogMeIn.

Meld u aan bij LogMeIn.com vanaf de computer die u wilt beheren (de computer die uiteindelijk 'ergens anders staat'), klik op Downloaden (of Computer toevoegen) en volg de instructies op het scherm. U hebt zojuist LogMeIn geïnstalleerd.

Drie. Maak overal, altijd verbinding.

Laat uw computer ingeschakeld staan en verbonden met het internet.

U bent nu klaar om verbinding te maken vanaf bijna alle soorten apparaten.

Maak verbinding vanaf een pc of Mac
  • Ga op een andere computer naar LogMeIn.com en meld u aan met uw LogMeIn-ID en wachtwoord.
  • Klik op de pagina Computers op de computer die u wilt beheren.
  • Meld u aan met uw gebruikersnaam en wachtwoord voor de computer.
  • Dat is alles. U kunt op twee plaatsen tegelijkertijd zijn.

Verbinding maken vanaf een smartphone of tablet

Download de LogMeIn-app op uw Android- of iOS-apparaat en maak verbinding.