Hoe wijzigt u het wachtwoord van uw LogMeIn-account

Body

Wijzig het wachtwoord waarmee u zich bij LogMeIn.com, join.me en cubby.com aanmeldt.

Er is geen verbinding met de host nodig om uw LogMeIn-accountgegevens te beheren. Alles dat u nodig hebt is het internet en een browser.

Uw wachtwoord wordt gewijzigd

1. Ga naar www.LogMeIn.com.
  2. Meld u aan bij uw account met uw LogMeIn-ID (e-mailadres) en het bijbehorende wachtwoord.

De pagina Computers wordt weergegeven.
  3. Bovenaan de pagina klikt u op Instellingen en vervolgens op Account-instellingen.

De Acount-instellingenpagina wordt weergegeven.
  4. Klik op Wijzigen naast uw wachtwoord.

De pagina Wachtwoord wijzigen wordt weergegeven.
  5. Vul de velden Voer het huidige wachtwoord in, Voer een nieuw wachtwoord in, en Voer het wachtwoord opnieuw in in.

De meter voor de sterkte van het wachtwoord zal de sterkte van uw nieuwe wachtwoord bepalen.
  6. Klik op Opslaan.
U kunt uw nieuwe wachtwoord de volgende keer dat u zich aanmeldt bij LogMeIn.com, join.me of cubby.com gebruiken.

Een vergeten wachtwoord herstellen

1. Ga naar www.LogMeIn.com en klik op Aanmelden in de navigatiebalk.

Het venster Aanmelden wordt weergegeven.
  2. Klik op Uw wachtwoord vergeten?.
  3. Voer uw LogMeIn-ID (e-mailadres) in en klik op Verzenden.

U ontvangt een e-mail met verdere instructies.
  4. Controleer uw mailbox en klik op de koppeling in de e-mail (of kopieer en plak de koppeling in uw internetbrowser):
  5. Voer uw nieuwe wachtwoord in en bevestig deze.

De meter voor de sterkte van het wachtwoord zal de sterkte van uw nieuwe wachtwoord bepalen.
  6. Klik op Maak een nieuw wachtwoord aan.
U kunt uw nieuwe wachtwoord de volgende keer dat u zich aanmeldt bij LogMeIn.com, join.me of cubby.com gebruiken.