Over besturing op afstand in HD-kwaliteit op een iOS-apparaat

Information

Body

Externe besturing vanaf een smartphone of tablet

HD-kwaliteit maakt uitstekende prestaties op het gebied van besturing op afstand mogelijk. Met besturing op afstand in HD-kwaliteit kunt u probleemloos video's bekijken en muziek laten streamen vanuit een Windows- of Mac-computer naar uw iOS-apparaat.

Versnelde keuze: Om over te schakelen op HD tijdens besturing op afstand klikt u op het tandwiel (Instellingen)-pictogram > Kleurkwaliteit > HD-kwaliteit.

HD-kwaliteit vereist een grotere bandbreedte van het netwerk en hogere computer-prestaties dan andere opties. Over het algemeen kunnen nieuwere computers de vereiste prestaties bieden. De bandbreedte van het netwerk is afhankelijk van uw service-aanbieder.