Aan de slag in Bestandsbeheer op een smartphone of tablet

Body

Bestandsbeheer vanaf een smartphone of tablet

Bestandsbeheer is beschikbaar voor zowel iOS als Android.

Actie Beschrijving
Wisselen tussen geopende pagina's Tik op het pictogram voor de pagina's. Tik op de pagina die u wilt bekijken.

Lokale bestanden openen Tik op de pagina Lokale bestanden om de bestanden die op uw smartphone of tablet beschikbaar zijn weer te geven.
Bestandsbeheer openen Tik op Mijn computers, tik op een computer, en vervolgens op de knop Bestandsbeheer.
Bekijk een bestand Om een bestand te openen, tikt u er twee keer op.
Het moet mogelijk zijn om deze gangbare bestandstypen op de meeste apparaten te openen:
  • iWork-documenten
  • .jpg, .tiff, .gif, .png (afbeeldingen)
  • .doc en .docx; .xls en .xlsx; .ppt en .pptx (Microsoft Office)
  • .htm en .html (webpagina's)
  • .key; .numbers
  • .pages
  • .pdf
  • .txt; .rtf
  • .vcf
  • .csv
  • .aac
  • .mp3
  • .aiff
  • .wav
  • .m4v
  • .mp4
  • .mov
  • .avi
Verder bladeren naar mappen Om de inhoud van een map te bekijken, tikt u er twee keer op of u tikt op het pijl-pictogram.
Één niveau teruggaan Om terug te gaan, tikt u op een map bovenaan de pagina.
Overige opties Een nieuwe map toevoegen, de bestanden in een map sorteren, of alle bestanden in een map selecteren.