Alle privésessies automatisch laten starten

LogMeIn Rescue Beheercentrum

Beheerders kunnen instellen dat alle pincode-, link- en SMS-sessies direct van de status Bezig met verbinden naar Actief gaan. Technici kunnen de optie Inkomende privé-sessies automatisch starten niet wijzigen in de Technician Console.

1. Selecteer in de organisatiestructuur de technicusgroep waarmee u wilt werken.
  2. Selecteer het tabblad Instellingen.
  3. In de Technician Console selecteert u Inkomende privésessies automatisch starten.
  4. Sla de wijzigingen op.