De taal van de Technician Console instellen

Body

De browser-versie van de Technician Console zal de taal gebruiken die actief is op de aanmeldingspagina van Rescue, het Beheercentrum, of de pagina Mijn account wanneer u de Technician Console start. De desktop-app gebruikt de taal die geselecteerd was tijdens de installatie.

Wanneer u bijvoorbeeld de aanmeldingspagina van Rescue in het Spaans leest wanneer u de Technician Console lanceert, dan zal de Technician Console zich in het Spaans openen.

• Om de actieve taal te wijzigen, die gebuikt wordt door de browser-versie van de console:
    1. Verlaat u de Technician Console.
    2. Wijzig de actieve taal op de aanmeldingspagina of de pagina Mijn account.
    3. Start de Technician Console opnieuw op in uw browser.
  • Om de taal te wijzigen die gebruikt wordt door de desktop-app, verwijdert u de installatie, en installeert u de desktop-app opnieuw. Zorg ervoor dat u de gewenste taal kiest tijdens de installatie.