Rapport Technicusenquête (Alles weergeven)

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum - Rapporten

Dit rapport geeft de retourzendingen van de resultaten van individuele technicusenquêtes (evaluaties van technicussessie) die gestuurd zijn door leden van de geselecteerde unit tijdens de geselecteerde periode.

Iedere rij representeert één verzonden enquête.

Bron
De naam van de Technicusgroep waar de technicus toe behoorde op het moment van het indienen van de enquête. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Opmerking: Voor Rapporten Technicusenquête die betrekking hebben op perioden voor 12 augustus 2014 wordt de waarde technici teruggezonden wanneer een algemene enquête is toegewezen aan alle technici binnen een organisatie.
Sessie-ID
Een automatisch gegenereerd, uniek identificatienummer. Datatype: Integer. Datalengte: niet gespecificeerd.
Datum
De datum en de tijd waarop de technicus de enquête heeft verzonden. Datatype: DateTime. Datalengte: niet gespecificeerd.
[Naam]
De naam van deze kolom wordt afgeleid van de volgende instelling: Algemene instellingen > Aangepaste velden > Naam voor naamveld. De huidige gerapporteerde waarde wordt ingevoerd door een klant of een technicus tijdens de generatie van de sessie. Dit is standaard de naam van de klant. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
[Enquêtekolommen]
Deze variabele kolommen zullen de antwoorden op de vragen van de enquête weergeven die gedefinieerd zijn in het tabblad Instellingen in het gedeelte Sessie-evaluatie door de technicus. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Naam van technicus
De naam van de technicus zoals opgeslagen in het veld Naam op het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
ID van technicus
Een automatisch gegenereerd, uniek identificatienummer. Datatype: Integer. Datalengte: niet gespecificeerd.
E-mailadres technicus
Het e-mailadres van de technicus wordt opgeslagen in het veld E-mail in het tabblad Organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.