Rapport Klantonderzoek (Samenvatting)

Body

LogMeIn Rescue Beheercentrum - Rapporten

Dit rapport geeft de retourzendingen van alle klantenquêtes die gestuurd zijn op verzoek van sessies die uitgevoerd zijn door leden van de geselecteerde unit tijdens de geselecteerde periode.

Iedere rij representeert een organisatorische unit.

Bron
De naam van ieder kanaal of iedere technicusgroep waarvoor een klantenquête geactiveerd is in het tabblad Instellingen > gedeelte Klantenquête. De waarde technici wordt teruggezonden wanneer een algemene enquête is toegewezen aan alle technici binnen een organisatie. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.
Aantal enquêtes
Het totaal aantal van ontvangen enquêtes. Datatype: Integer. Datalengte: niet gespecificeerd.
[Enquêtekolommen]
Deze variabele kolommen zullen alle antwoorden op de vragen van de enquête weergeven die gedefinieerd zijn op het tabblad Instellingen in het gedeelte Klantenquête. Datatype: String. Datalengte: 128 tekens.