FAQ: Gyakori kérdések a LogMeIn Free termékkel kapcsolatos változásokról - LogMeIn Help

  Search  
Product:
 
Articles
 
Links
 
Documentation
 
Videos
        
  

Gyakori kérdések a LogMeIn Free termékkel kapcsolatos változásokról


 
1. K: Mi indokolja a változást?
V: Ügyfeleink igényei folyamatosan fejlődnek, ezért egységesítjük eddigi, ingyenes és prémium funkciós távelérési megoldásokból álló termékcsaládunkat. Így egy fizetős termékkel lefedjük az összes lehetőséget. Meggyőződésünk, hogy ezzel a piacon jelenleg legjobb prémium funkciós távelérési környezetet kínáljuk az asztali gépes, felhőalapú és mobil felhasználáshoz.
 
2. K: Mikor lép életbe a változás?
V: 2014. január 21-től a LogMeIn Free már nem lesz elérhető.Ön erről e-mailben és a termékben megjelenő üzenet útján is kap majd értesítést. Elegendő időt biztosítunk arra, hogy felmérje, a kezelt számítógépek száma alapján milyen előfizetésre van szüksége, és megvásárolja az igényeinek leginkább megfelelő fiókszintű LogMeIn Pro előfizetést. A LogMeIn.com webhelyre bejelentkezve láthatja a részletes árakat és a webes vásárlásra szolgáló hivatkozást.
 
3. K: Hol találom az értesítést?
V: Amennyiben Önt érinti ez a változás, e-mailben és a termékben megjelenő üzenet útján értesítjük. A szoftverüzenet tudatja Önnel, mennyi ideje van még hátra a változás életbe léptéig. Részletes információkért és árakért jelentkezzen be fiókjába a LogMeIn.com weboldalon.
 
4. K: Hogyan használhatom ezek után a távelérést?
V: A távelérés további folyamatos használatához fel kell mérnie, hogy az elérni kívánt számítógépek száma alapján milyen előfizetésre van szüksége, majd meg kell vásárolnia a megfelelő fiókszintű LogMeIn Pro előfizetést. A LogMeIn.com weboldalon bejelentkezve láthatja a részletes árakat és a webes vásárlásra szolgáló hivatkozást.
 
5. K: Miért előnyös számomra a fiókszintű LogMeIn Pro előfizetés?
V: Előfizetésével hozzájut legismertebb távelérési megoldásunkhoz két vagy több számítógépre, valamint Android- és iOS-alapú mobil alkalmazásainkhoz, Mac és Windows gépeken futó asztali alkalmazásainkhoz, továbbá olyan prémium funkciókhoz, mint a távoli nyomtatás, a felhőszolgáltatásokban és lokálisan tárolt fájlok kezelése és átvitele, illetve egyéb hasznos lehetőségekhez.
 
6. K: Mennyi időm van a döntésre?
V: Kérjük, jelentkezzen be fiókjába részletes ajánlatunkért. Bejelentkezéskor az érintett felhasználóink számára megjelennek a változással kapcsolatos információk, határidők, árak és a webes vásárlásra szolgáló hivatkozás.
 
7. K: Mi történik, ha nem vásárolok fiókszintű LogMeIn Pro előfizetést?
V: Többé nem tudja majd távolról elérni Free verzióval rendelkező számítógépeit. Ezek eléréséhez fiókszintű LogMeIn Pro előfizetést kell vásárolnia az elérni kívánt gépek számát kellően lefedő előfizetési csomaggal.
 
8. K: Mi történik, ha már megvásároltam a LogMeIn Central terméket?
V: A LogMeIn Central felhasználóit ez a változás nem érinti.
 
9. K: Érinti a változás a Cubby és a join.me ingyenes verzióit?
V: Ez a változás nem érinti a Cubby és a join.me ingyenes verzióit.
 
10. K: Mi történik, ha már rendelkezem a LogMeIn for iOS alkalmazással?
V: Az alkalmazásból továbbra is elérheti számítógépeit, amennyiben rendelkezik fiókszintű LogMeIn Pro előfizetéssel.
 
11. K: Mi történik, ha már megvásároltam a fizetős Ignition for iOS/Android alkalmazást?
V: Ha megvásárolta az Ignition alkalmazást, különleges ajánlatot fog kapni a fiókszintű LogMeIn Pro előfizetésre.
 
12. K: Hol találom az árakat?
V: Ha már regisztrált LogMeIn-felhasználó, jelentkezzen be fiókjába a LogMeIn.com weboldalon, ahol megtalálja a részletes árakat és a webes vásárlásra szolgáló hivatkozást. Ha új LogMeIn-felhasználó, akkor részletes ajánlatért látogasson el vásárlási oldalunkra.
 
Ha további kérdése vagy problémája merülne fel, kapcsolódjon be a LogMeIn Community fórumába: http://community.logmein.com/t5/Free/Changes-to-LogMeIn-Free/td-p/107089
 


1/21/2014 8:17 AM