FAQ: Veelgestelde vragen over de wijzigingen van LogMeIn Free - LogMeIn Help

Search
Product:

Articles

Links

Documentation

Videos

Veelgestelde vragen over de wijzigingen van LogMeIn Free

1. V: Waarom voeren jullie deze wijziging door?
A: Om te kunnen blijven voorzien in de ontwikkelende behoeftes van onze klanten, bundelen we ons productaanbod van free en premium externe toegang samen tot een uitsluitend betaalde dienst. Wij vinden dat deze dienst op dit moment het beste hoogwaardige aanbod voor bureaublad-, cloud- en mobiele toegang op de markt is.

2. V: Wanneer voeren jullie deze wijziging door?
A: Vanaf 21 januari 2014 is LogMeIn Free niet meer beschikbaar. U zult dan via e-mail een melding krijgen en binnen het product berichten ontvangen over deze wijziging. U zult meer dan genoeg tijd krijgen om een LogMeIn Pro-accountabonnement aan te schaffen dat aan uw behoeftes voldoet, op basis van het aantal computers dat u hebt. Meld u aan bij LogMeIn.com voor prijsinformatie en een link naar de bestelpagina.

3. V: Waar was de aankondiging?
A: U wordt via e-mail en een bericht binnen het product gewaarschuwd als u wordt beïnvloed door deze wijziging. Het bericht binnen het product laat u weten hoeveel tijd u nog hebt voordat de wijziging wordt doorgevoerd. Meld u aan bij LogMeIn.com voor informatie en prijzen.

4. V: Hoe kan ik externe toegang blijven gebruiken?
A: Om externe toegang te kunnen blijven gebruiken, moet u een LogMeIn Pro-accountabonnement aanschaffen dat aan uw behoeftes voldoet, op basis van het aantal computers dat u wilt benaderen. Meld u aan bij LogMeIn.com voor prijsinformatie en een link naar de bestelpagina.

5. V: Wat zijn voor mij de voordelen van een LogMeIn Pro-accountabonnement?
A: Met uw abonnement hebt u recht op onze karakteristieke externe toegang tot twee of meer computers. Daarbij krijgt u mobiele apps voor Android en iOS, bureaublad-apps voor Mac en Windows en premiumfuncties als afdrukken op afstand, de mogelijkheid om cloud- en lokale bestanden te beheren en te verplaatsen, en meer.

6. V: Wanneer moet ik hierover een beslissing nemen?
A: Meld u aan bij uw account voor informatie over het aanbod. Bij het aanmelden krijgen de betrokken gebruikers informatie te zien over de wijziging, het tijdstip en de prijzen. Ook komt er een link naar de bestelpagina tevoorschijn.

7. V: Wat gebeurt er als ik geen LogMeIn Pro-accountabonnement aanschaf?
A: U zult niet langer externe toegang kunnen krijgen tot uw Free-computers. Om toegang tot deze computers te blijven krijgen, moet u een LogMeIn Pro-accountabonnement aanschaffen en een pakket kiezen dat alle computers die u wilt benaderen dekt.

8. V: Wat gebeurt er als ik al een LogMeIn Central-klant ben?
A: LogMeIn Central-klanten worden niet beïnvloed door deze wijziging.

9. V: Beïnvloedt deze wijziging de gratis versies van Cubby en join.me?
A: Deze wijziging beïnvloedt de gratis versies van Cubby en join.me niet.

10. V: Wat gebeurt er als ik de app LogMeIn voor iOS al heb?
A: Uw app blijft u toestaan toegang te krijgen tot uw computers, op voorwaarde dat u over een LogMeIn Pro-accountabonnement beschikt.

11. V: Wat gebeurt er als ik heb betaald voor de app Ignition voor iOS of Android?
A: Als u de Ignition-app hebt aangeschaft, ontvangt u een speciaal aanbod met betrekking tot een LogMeIn Pro-accountabonnement.

12. V: Waar vind ik de prijsinformatie?
A: Als u een bestaande LogMeIn-gebruiker bent, meld u uzelf aan bij LogMeIn.com voor prijsinformatie en een link naar de bestelpagina. Als u een nieuwe LogMeIn-gebruiker bent, gaat u naar onze bestelpagina voor informatie over het aanbod.

Als u meer vragen of opmerkingen hebt, neem dan deel aan de discussie in onze Community.

1/21/2014 8:15 AM